Засмучена до сліз Джамала поскаржилася на хейтерів: "Мені було боляче"

Засмучена до сліз Джамала поскаржилася на хейтерів: "Мені було боляче"

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Співачку ображають негативні коментарі у соцмережі.

Українська співачка Джамала зізналась, що плаче через хейтерів.

Так, зірка, яка  вже півтора місяці перебуває на дієті, зізналася, що емоційно реагує на негативні коментарі в Мережі і навіть іноді не може читати образи без сліз.

"Хейт і буллінг в соціальних мережах просто не має меж. Пишуть: "А чого ти розповніла?" або "Не встигла народити?" Після народження дитини мене це дуже ображало і навіть до сліз чіпляло, що порівнювали: "Ось, дивись, одна народила місяць тому і вже схудла, а ти п'ять місяців тому і ти все жереш? "Мені було боляче", - розповіла співачка.

За словами артистки, вона може так само різко відповісти, але все ж таки намагається стримуватися або просто видаляє негативний коментар, йдеться у програмі "Ранок з Україною".

"Дуже хочеться різко відповісти, але намагаюся якось вирулити, а іноді просто видаляю. Чоловік каже, що я сама винна в цьому, адже не маю права реагувати на таке", - зазначила зірка.

Та попри всі образливі коментарі Джамалі є до кого пригорнутися та відчути підтримку. Чоловіка та двох синів вона назвала своїми натхненниками, завдяки яким почувається щасливою.

Нагадаємо, не так давно Джамала вперше засвітила обличчя молодшого сина у новому зворушливому кліпі. Співачка представила нову відеороботу на композицію "Вірю в тебе". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація