Зірки "1+1" зізналися, які жінки їх приваблюють

Зірки "1+1" зізналися, які жінки їх приваблюють

Дмитро Комаров / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Горбунов, Бабкін, Яма, Комаров і Тан порозмірковували на тему краси.

Уже в жовтні на "1+1" стартує проект "Модель XL", який доведе, що загальноприйняті стандарти жіночої краси – вже у минулому, а пишнотіла здорова жіноча фігура – це гарно, привабливо та сексуально.

Нагадаємо, членами журі проекту стали ведуча "1+1" Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, хореограф та суддя "Танців з зірками" Влад Яма та модель plus-size з Латвії Тетяна Мацкевич.

Влад Яма / Фото: прес-служба каналу "1+1"

В рамках промо-кампанії проекту на "1+1" вийшла серія відеосюжетів, у яких відомі чоловіки розповіли, що їх найбільше приваблює у жінках. Відповіді виявились неочікуваними. Цікаво, що жоден з опитаних чоловіків не пов’язує параметри тіла зі справжньою привабливістю. 

Так, член журі проекту "Модель XL" Влад Яма зізнався, що на його думку, жіночу красу неможливо виміряти жодними стандартами, адже будь-які критерії – занадто суб’єктивні.

Колега Влада по кріслу судді у проекті дизайнер Андре Тан зазначив, що багатьом жінкам варто стати впевненішими в собі:

"Проблема в тому, що українські жінки мало вірять в себе. Майже кожна жінка, яка приходить до мене на примірку, говорить, що вона зараз худне. Дівчата, не картайте себе, живіть звичайним життям. Купіть сукню більшого розміру і кайфуйте від життя!".

Андре Тан / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Члени журі проекту "Модель XL" / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучий "Танців зі зірками" Юрій Горбунов вважає, що найпривабливіша жінка – це та, яка в будь-якій ситуації залишається собою:

"Найбільш приваблива, на мій погляд, жінка, це та, яка завжди залишається собою.

Юрій Горбунов / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Така, що не намагається бути кращою, смішнішою, добрішою. Вона така, яка вона є. І це приваблює всіх чоловіків. Тому що в цьому є щось справжнє, а справжнє завжди приваблює".

Ведучий екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" та учасник "Танців з зірками" Дмитро Комаров теж поділився, яких жінок вважає сексуальними:

"Коли говорять про красу, часто згадують якісь надумані параметри – "90-60-90", наприклад.

Дмитро Комаров / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Я з цим зовсім не згоден. Якщо жінка щира, якщо вона залишається собою, то вона, як ніхто інших, приваблива, зваблива та сексуальна".

А учасник "Танців з зірками" Сергій Бабкін влучно порівняв жіночу красу з айсбергом, адже справжню красу ми не бачимо ззовні:

Прем’єра проекту "Модель XL", який кине виклик суворим стереотипам краси у світі моди, відбудеться вже у жовтні на "1+1".

Сергій Бабкін / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Учасницями стануть десять дівчат з пишними формами, які проходитимуть випробування під наглядом професійного журі. У проекті дівчата боротимуться з власними комплексами, навчатимуться любити власне тіло та розширюватимуть сучасні стандарти вроди. Переможниця стане обличчям колекції Андре Тана для жінок з пишними формами "A.Tan+" та прикрасить обкладинку журналу Cosmopolitan.

Повʼязані теми:

Наступна публікація