Шопінг у Європі та Америці: поради стиліста

Шопінг у Європі та Америці: поради стиліста

Фото: www.credits

Сертифікований стиліст Анна Лебідь поділилася порадами, де краще купувати трендові речі.

Впродовж останніх 5 років шопінг за кордоном перестав бути чимось захмарним і недосяжним, все частіше українки хочуть робити покупки в подорожах за кордоном. В Америці та країнах Європи є висока ймовірність знайти унікальні брендові речі в аутлетах, концептуальних шоуруми і моллах, також туди варто їхати в сезони знижок.

Найпопулярніші місця для шопінгу - Нью-Йорк, великі міста Італії і Лондон, саме там представлені великі світові бренди, є безліч аутлетів та фірмових магазинів. Перевага аутлетів в тому, що багато марок відшивають одяг спеціально для цього сегмента. Такі лінійки не представлені в основних колекціях, коштують дешевше і знайти їх можна тільки в аутлеті. Серед таких брендів - UGG, Levis, Tommy Hilfiger, Diane Von Furstenberg, J. Crew, Bebe, American Eagle і багато інших.

В аутлетах Нью-Йорка краще купувати базові речі, такі як сумки або взуття на кожен день, там ви можете знайти знамениті марки за зниженою ціною. Якщо ж базовий гардероб не потребує поповнення, а душі хочеться чогось яскравого і незвичайного, вирушайте в центр міста. Там у безлічі шоурумах і концептуальних сторів представлені рідкісні вироби, а в вінтажних бутиках високі шанси придбати щось по-справжньому унікальне.

В Італії діє протилежне правило: якщо ви в пошуках вінтажу та ексклюзиву - вирушайте в аутлет. Також в італійських брендів на висоті позиціонування. Наприклад, Gucci, віддаючи на світові ринки основні колекції, залишають за собою право реалізації деяких елементів тільки в бутіку Gucci Garden, який розташований у Флоренції. Там представлений ексклюзив: базова модель сумки в нестандартному кольорі, яка доступна тільки в одному екземплярі і тільки в цьому бутіку. Таким чином бренд підвищує попит на свій товар і приваблює клієнтів.

У Лондоні найнасиченішою магазинами вулицею вважається Оксфорд-стріт. Локальні марки залучають клієнтів колабораціями з молодими дизайнерами і незвичайними колекціями. Придбати їх, до речі, можна тільки в Лондоні, і тільки в магазинах брендів. Так, британці популяризують сучасну моду і розвивають молоді бренди. Найчастіше це вироби мас-маркету, які складають вагому конкуренцію звичним нам ZARA або MANGO.

Повʼязані теми:

Наступна публікація