Як носити джинсовий комбінезон

Як носити джинсовий комбінезон

Фото: www.credits

Коли ви востаннє носили комбінезон – в дитинстві або в підлітковому віці? Настав час згадати про цей зручний одяг, адже він є одним із трендів цього сезону. Розглянемо, чим нові моделі відрізняються від класичних і як носити джинсовий комбінезон 2019 року.

Винайдений в кінці 19 століття комбінезон з деніму довгий час був традиційним одягом американських фермерів і робітників. У 60-ті роки цей елемент гардеробу запозичив рух гіпі. Він змінився: крій став більш вузькішим, і з'явилася жіночна версія – комбінезон-спідниця. Потім ця річ перейшла у відділ дитячого одягу і досі викликає ностальгійні спогади в тих, хто виріс у 70-ті або 80-ті роки. І ось після тривалої відсутності у списках тенденцій джинсовий комбінезон знову повертається в моду. Цьому можна тільки порадіти: колишній робочий одяг вирізняється практичністю і підходить для всіх типів фігури.

Фото: www.credits

Як розпізнати комбінезон?

Відповідь здається очевидною, але насправді багато хто до цих пір плутає цей елемент гардеробу з комбі-штанами. Розрізнити їх просто: у комбінезона є бретельки, у комбі-штанів – немає.

Класичний джинсовий комбінезон – це завжди штани, але в наш час не менш популярними є такі його різновиди, як комбінезон-шорти і комбінезон-спідниця. Ще одна деталь для найприскіпливіших: вважається, що справжній комбінезон має обов'язково мати передню кишеню.

Фото: www.credits

Тенденції сезону

Незважаючи на те, що широкі комбінезони так само актуальні, головним кроєм року виступає прямий. До того ж, у виборі моделі слід звернути увагу на штанини: цього сезону вони повинні бути короткими або довжиною 7/8. Такі комбінезони не дуже зручно носити з черевиками (незрозуміло, чи потрібно в цьому разі вдягати шкарпетки), зате короткі моделі чудово поєднуються з усіма видами літнього взуття. А щоб довгий комбінезон мав більш модний вигляд, у нього завжди можна підвернути штанини.

Серед відтінків на цей момент на чільному місці чорний, синій і блакитний. Моделі з класичного деніму можуть бути злегка зістареними, але не занадто: знебарвлені і прикрашені дірками комбінезони зараз не актуальні. Зате є ще один тренд для найсміливіших модниць – білий джинсовий комбінезон.

Фото: www.credits

Модні ідеї

Вінтажний образ: якщо ви фанатка моди 70-х і вже давно змінили вузькі джинси на кльош, варто спробувати і комбінезон в стилі ретро. Він повинен бути злегка обтислим у верхній частині, але з широкими розкльошеними штанинами. Обов'язково підберіть до комбінезону ретровзуття, наприклад, сабо.

На кожен день: любителькам casual напевно сподобаються широкі джинсові комбінезони, які ідеально поєднуються з майкою або футболкою. Якщо вам дісталася модель із довгими штанинами, можна підвернути їх і носити комбінезон з гладіаторськими сандалями. Еспадрильї або білі кросівки теж добре підійдуть тут як взуття. Підберіть тканинну або плетену сумку, а також не забудьте одягти декілька витончених прикрас, таких як намиста і браслети.

Офісний варіант: комбінезон важко вписується в стиль ділової жінки, але, менше з тим, це можливо. Досить вибрати максимально сувору модель – з прямим кроєм, темного кольору і без зістареного ефекту. Вдягніть під комбінезон блузку або тонкий пуловер, а як аксесуар візьміть шкіряну світло-коричневу сумочку. Доповніть наряд жіночним взуттям, бажано на підборах. Якщо звичайний комбінезон здається вам недостатньо формальним, замініть його комбінезоном-спідницею, який за кроєм мало чим відрізняється від сукні.

Фото: www.credits

Літній стиль: зрозуміло, в спекотну погоду замість традиційної моделі краще одягти комбінезон-шорти. Яке взуття до нього підібрати? Практичним модницям можна порекомендувати в'єтнамки, любителькам богемного стилю – ковбойські чоботи, а тим, хто віддає перевагу жіночності, – яскраві балетки на підборах.

Ганна Гоголєва

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація