Facebook повідомив про рекордні прибутки

Facebook повідомив про рекордні прибутки

Кількість активних користувачів соціальної мережі зросла за рік на 14%. / Фото: Reuters

Чистий прибуток компанії склав 1,56 млрд доларів.

Компанія Facebook повідомила про зростання доходів у четвертому кварталі минулого року більш ніж на 50% у порівнянні з тим же періодом 2014 року.

Квартальна виручка цієї фірми зі штаб-квартирою в Каліфорнії і соціальною мережею в Інтернеті, якою користуються майже у всьому світі, склала 5,8 мільярда доларів. Чистий прибуток компанії склав 1,56 млрд доларів або 54 центи на акцію. Рік тому її чистий прибуток склав 701 млн доларів або 25 центів на акцію.

Представник компанії повідомив, що кількість активних користувачів соціальної мережі зросла за рік на 14%.

Компанія повідомила також, що все більше людей користуються Facebook на своїх мобільних телефонах. Мобільних користувачів соцмережі стало на 21% відсоток більше, ніж роком раніше. Ці користувачі приносять компанії 80% прибутку від реклами.

Нагадаємо, що Google і Facebook будуть змушені дотримуватися російського законодавства або виявляться заблокованими на території РФ. Про це заявив радник президента РФ Володимира Путіна в питаннях Інтернету Герман Клименко.

"Що станеться, якщо держава заборонить Google і Facebook? Відповідь напрочуд проста: "Яндекс" і інші почнуть заробляти більше, якщо отримають більшу частину пирога. Google їсть наші пироги", - сказав він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація