Price.ua вивчив лінійку смартфонів Lumia від Microsoft Новини компаній

Price.ua вивчив лінійку смартфонів Lumia від Microsoft

Price.ua представив огляд лінійки з п'яти смартфонів Lumia виробництва Microsoft

Ціна на Microsoft Lumia 535 в інтернет-магазинах України стартує від 2699 гривень.

Український сервіс Price.ua представив огляд лінійки з п'яти смартфонів Lumia виробництва Microsoft. Ці смартфони — продовження лінії Nokia, мобільне відділення якої Microsoft купила в квітні 2014 року.

Лінійка смартфонів Lumia, що користуються попитом в Україні, включає: 535 Dual Sim, 532 Dual Sim, 435 Dual Sim, 435 Single Sim і 532 Single Sim.

Ціна на Microsoft Lumia 535 в інтернет-магазинах України стартує від 2699 гривень. Смартфон керується операційкою Windows Phone 8.1. Обробка даних здійснюється за допомогою чотирьохядерного 1,2-гігагерцового процесора і ОЗУ 1 Гб. Для зберігання файлів виділено 8 ГБ, які можна значно збільшити: Lumia 535 Dual Sim здатний "переварити" карту ємністю до 128 ГБ. Не найсильнішою стороною телефону є тильна (основна) камера 5 МП. Але потрібно зазначити, що фронтальна селфі-камера має таку ж якість. П'ятидюймовий смартфон (540х960 точок) обладнаний усіма необхідними інтерфейсами і навігаційними можливостями.

Lumia 532 Dual Sim — ідеальний варіант для любителів невеликих смартфонів. За скромніших розмірів телефон із чотиридюймовим дисплеєм (480х800) функціонально повторює 535 модель Microsoft Lumia. Крім габаритів і меншого екрану пристрої відрізняються можливостями основних камер. У 535-й моделі — 5 МП, а у 532-й — усього 0,3.

Третій за популярністю, Lumia 435 Dual Sim, так само як і два попередніх телефона, підтримує 2 SIM-карти і працює на Windows Phone 8.1. Головною відмінністю моделі від 532 Dual Sim є дво-, а не чотирьохядерний 1,2 ГГц процесор і двомегапіксельна камера. Дисплей, комунікаційні можливості, інтерфейси і навігація у моделей збігаються.

Як видно з назви, Lumia 435 Single Sim відрізняється від Dual Sim наявністю слота для карти одного мобільного оператора. В усьому іншому 435 Single Sim і 435 Dual Sim — два абсолютно однакових смартфони.

Замикає своєрідний рейтинг смартфонів Microsoft модель Lumia 532 Single Sim. Чотиридюймовий 3G-смартфон, що є односімочною версією 532 Dual Sim, також обладнаний 4-ядерним процесором та має такий самий об'єм оперативки, фізичної пам'яті та інші параметри.

Дійсно приємна опція, яка об'єднує всі п'ять смартфонів, це можливість використання додаткової карти пам'яті ємністю 128 гігабайт. Даною здатністю можуть похвалитися небагато пристроїв з цінової категорії до 3000 гривень.

Агрегатор цін Price.ua допомагає жителям України знайти оптимальну ціну на товар серед обширної пропозиції вітчизняних інтернет-магазинів. Для докладнішого знайомства з товарами, представленими на сайті сервісу, потрібно пройти за посиланням http://price.ua.

Наступна публікація