УНІАН представив оновлений сайт фотобанку

УНІАН представив оновлений сайт фотобанку

Розробкою оновленого сайту фотобанку займалась команда 1+1 Digital.

Інформаційне агентство УНІАН представило оновлений сайт УНІАН. Фотобанк, однієї з перших в Україні оперативних фотослужб новин. 

Для зручної та полегшеної логістики користувачів команда провела редизайн інтерфейсу та вдосконалила пошук при поєднанні декількох ключових слів з підтримкою морфології та можливістю фільтрувати за багатьма параметрами. Дизайн нового сайту адаптивний, дозволяє переглядати контент на будь-яких пристроях. На оновленому сервісі зменшено кількість водяних знаків на одній фотографії, що робить перегляд зручнішим для споживача.

"Модернізуючи сайт для сервісу, що в режимі реального часу надає цифрову фотострічку якісних зображень та щодня ілюструє найважливіші події країни, для нас важливо було забезпечити максимально просту взаємодію з ним, зокрема, в частині пошуку контенту. Відтепер користувачам буде зручніше переглядати і обирати фото для їх легального використання у власних цілях. Ми ж продовжимо оперативно поновлювати фотобанк та швидко реагувати на останні події", ‒ наголосила Соколовська Інна, керівник відділу фотосервісу УНІАН.

Архів служби налічує близько мільйона фотографій не лише від 1996 р., року заснування УНІАН, а й світлини з інших знакових для України подій (Чорнобильської катастрофи, студентського голодування, здобуття Незалежності й інших).

Для того, щоб стати клієнтом фотослужби УНІАН, кожен охочий має можливість сплатити передплату за фотосервіс або придбати окремі фото за спрощеною процедурою, додавши їх в корзину на сайті.

Наступна публікація