Адвокати Єфремова готуються оскаржувати його арешт

Адвокати Єфремова готуються оскаржувати його арешт

Фото: УНІАН

Захист вважає судову ухвалу несправедливою.

Захисники екс-глави парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова оскаржуватимуть його арешт. Про незгоду з таким рішенням суду заявив адвокат Євген Солодко, повідомляє УНІАН.

Коментар було надано в приміщенні суду після оголошення вердикту щодо обрання запобіжного заходу. "5 серпня суд обіцяв о 8:20 ранку надати повний текст рішення. Там ми побачимо мотивацію суду і, виходячи з цієї мотивації, будемо писати апеляцію", - сказав юрист.

Адвокат також припустив, що Єфремова триматимуть в ізоляторі Служби безпеки України. "Суд не визначав місце утримання. До сих пір він утримувався в слідчому ізоляторі СБУ, а точніше це називається "відділ забезпечення досудового слідства". Це така внутрішня в'язниця СБУ, в якій тримають таких особливо небезпечних осіб. Тому я припускаю, що, напевно, будуть тримати саме там", - сказав Солодко.

Раніше адвокат Олександр Мельников заявив, що Єфремов був затриманий в аеропорту "Бориспіль" незаконно і утримується без оголошення підозри

Нагадаємо, Олександра Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль" 30 липня з квитком на Відень. Політику інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. Підставою для затримання колишнього лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова стала інформація про його можливу втечу. Затриманому хочуть запропонувати угоду зі слідством та запевнили, що політикові не вдасться вийти на волю під заставу чи отримати домашній арешт.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що найближчим часом можливі нові затримання підозрюваних у посяганні на територіальну цілісність України та причетності до створення терористичних угруповань на Донбасі. 

Олександру Єфремову оголошено про підозру

Олександру Єфремову оголошено про підозру

Повʼязані теми:

Наступна публікація