"Це дрібнота": Турчинов прокоментував інцидент із Савченко під час сутички у Раді

"Це дрібнота": Турчинов прокоментував інцидент із Савченко під час сутички у Раді

Фото: УНІАН

Депутатка не стала особистим ворогом секретаря РНБО.

Нардеп Надія Савченко не стала особистим ворогом секретаря РНБО Олександра Турчинова після того, як накинулася на нього під час розгляду законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

Про це Турчинов сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі "1+1".

"Я вас прошу. Який там… Мій особистий ворог – це пан Путін і його злочинне оточення. Це мої вороги. А це дрібнота, на яку я навіть не звертаю уваги", - сказав він.

"Дрібнота": Турчинов прокоментував інцидент із Савченко у Раді

"Дрібнота": Турчинов прокоментував інцидент із Савченко у Раді

Нагадаємо, 5 жовтня позафракційний депутат Надія Савченко накинулась на секретаря РНБО Олександра Турчинова під час засідання Верховної Ради. Інцидент стався, коли депутати заблокували президію і трибуну парламенту, і почалася сутичка.

Турчинов увімкнув мікрофон в урядовій ложі і заявив, що "відбувається спроба заблокувати рішення Верховної Ради щодо визнання Росії агресором".

"І всі, хто це робить, працюють сьогодні на Росію, свідомо чи не свідомо", - наголосив він, закликаючи депутатів припинити штовханину і проголосувати за цей законопроект.

Савченко підбігла до нього з криком "Це брехня!" і різко опустила мікрофон, позбавивши його можливості виступати далі. Після цього секретар РНБО залишив залу парламенту. 

Окремі статті законопроекту про реінтеграцію Донбасу стали предметом гарячих суперечок

Окремі статті законопроекту про реінтеграцію Донбасу стали предметом гарячих суперечок

Нагадаємо, 4 жовтня президентський законопроект щодо реінтеграції Донбасу було подано до парламенту. Зокрема, документом визначаються тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях. Проект закріплює пріоритетність виконання безпекових положень Мінських домовленостей. За фізичними та юридичними особами зберігається право власності та інші речові права на майно, у тому числі на нерухоме майно, включаючи земельні ділянки, що розташовані на тимчасово окупованих територіях.

Законопроект визначає, що Україна не несе відповідальності за протиправні дії Росії як держави-агресора, її збройних сил, інших військових формувань та окупаційної адміністрації на тимчасово окупованих територіях. 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація