Грузія не пропустила путінських "Нічних вовків" на свою територію

Грузія не пропустила путінських "Нічних вовків" на свою територію

Фото: instagram.com/Ночные волки

Байкери збиралися до Грузії 9 травня.

На територію Грузії не пропустили близько 50 байкерів, які представляють прокремлівський клуб "Нічні вовки".

Про це із посиланням на грузинські ЗМІ повідомляє Інтерфакс.

У МВС Грузії цю інформацію підтвердили, зазначивши, що байкери мали намір проїхати на територію Грузії напередодні через контрольно-пропускний пункт "Верхній Ларс".

У міністерстві повідомили, що російським байкерам було відмовлено на законних підставах.

"Є закон, який регулює правила в'їзду, виїзду і перебування на території Грузії для іноземних громадян. Саме на підставі цього закону було прийнято таке рішення", - сказав заступник міністра внутрішніх справ Грузії Шалва Хуцішвілі.

Раніше в МВС Грузії заявили, що візит байкерів до Грузії на 9 травня "не відповідає духу свята і є небажаним".

"Грузинський кордон максимально відкритий для тих туристів і іноземних громадян, які поважають наше законодавство і не відвідували окупованих територій. Що стосується російських байкерів з клубу" Нічні вовки ", їхній оголошений візит до Грузії на 9 травня ми вважаємо небажаним", - заявив Хуцішвілі.

Нагадаємо, російські байкери щороку намагаються влаштувати мотопробіг з Москви до Берліна на честь річниці Дня перемоги.

Минулого року трьох "Нічних вовків" не пропустили через білорусько-український кордон. Прикордонники не пустили мотоциклістів з сепаратистськими настроями на територію України, щоб попередити можливі провокації. 

МЗС Росії тоді заявив, що розцінює відмову пропустити в країну байкерів з російського мотоклубу "Нічні вовки" як цинічний і злочинний жест, спрямований на погіршення двосторонніх відносин.

Російський сюжет про візит "Нічних Вовків" в Прагу став інтернет-хітом

Російський сюжет про візит "Нічних Вовків" в Прагу став інтернет-хітом

Повʼязані теми:

Наступна публікація