Клінтон зберегла відрив у рейтингу від Трампа

Клінтон зберегла відрив у рейтингу від Трампа

Фото: Reuters

Рейтинг Гілларі продовжує зростати на останньому етапі виборчих перегонів перед голосуванням, констатується в дослідженні.

Нові соціологічні дослідження підтверджують, що американські виборці за два тижні до виборів віддають набагато більшу перевагу кандидатці від демократів Гілларі Клінтон, ніж республіканцю Дональду Трампу.

Розрив у рейтингах підтримки сягає 13-14% на користь екс-держсекретаря, свідчать результати дослідження AP/GfK.

Так, відповідно до висновків соціологів, Клінтон лідирує з результатом 54% проти 41% (у Трампа), якщо виборці обиратимуть серед цих двох основних кандидатів. Якщо врахувати повний список чотирьох претендентів на головну посаду в адміністрації США, розрив між демократкою і республіканцем збільшується до 14%.

За Клінтон готові віддати свої голоси 51% виборців, Трамп має 37%, лібертаріанця Гері Джонсона підтримують 6%, і кандидатку від "зелених" Джилл Стейн – 2%. Рейтинг Гілларі продовжує зростати на останньому етапі виборчих перегонів перед голосуванням, констатується в дослідженні.

Нагадаємо, в американському штаті Флорида відкрилися дільниці для дострокового голосування на президентських виборах. Штат вважається ключовим для перемоги в президентській гонці; розрив між Гілларі Клінтон і Дональдом Трампом тут мінімальний. Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Гілларі Клінтон святкує 69-й день народження

Гілларі Клінтон святкує 69-й день народження

Повʼязані теми:

Наступна публікація