Молодший син міністра юстиції заробляє 350 євро на годину

Молодший син міністра юстиції заробляє 350 євро на годину

Максим Лавринович іноді спить на роботі / Фото: ТаблоID

Як дізнався ТСН.Особливе, Максим Лавринович робить успішну кар'єру і готовий пожертвувати заради неї всім.

Молодший син відомого політика і міністра юстиції Олександра Лавриновича Максим очолює юридичну фірму і заробляє 350 євро на годину. 

Про це повідомляє ТСН.Особливе в черговому з серії сюжетів про те, як і чим живуть VIP-діти.

На роботі у нього і диван, і подушка з власними ініціалами, і килимок для йоги. Він успішний юрист, керівник відомої правничої компанії. Максим Лавринович каже, що майже живе на роботі.

"Коли працюєш до 2-3 ночі, інколи хочеться відпочити, їхати додому іноді немає сил... Після того, як прокидаєшся, їдеш додому переодягаєшся, їдеш в офіс – це те, що необхідно для того, аби бути успішним", - вважає він.

Хоча Максим не пішов за батьком у політику, татовим прізвищем користується. Його фірма Максима так і називається - "Лавринович і партери". Пояснює, що право на це заслужив наполегливою працею.

Він вже давно незважає на розмови про батьківське протеже. Адже шлях від консультанта в турфірмі до керівника юридичної фірми пройшов самостійно. На першу роботу влаштувався ще на 1 курсі - юристом у турфірмі, а вже на 5 курсі надавав юридичні консультації п'ятьом компаніям. Його перші гонорари становили 25 доларів за годину, сьогодні - 350 євро. 

На відміну від більшості дітей заможних і відомих батьків, Максима рідко можна зустріти на світських вечірках. Зате щоразу він у списку найбажаніших женихів України - йому 33 і він досі неодружений. Каже, поки для нього карєра - передусім. Тому заради неї готовий пожертвувати всім, і в першу чергу - особистим життям.

Читайте також:

Українських VIP-ів нагородили за "досконалість у моді"

Донька Мороза перші великі гроші заробила, помивши голову дружині олігарха

Родичі ув'язнених VIPів продовжують жити люксовим життям

VIP-тусовка на відкритті бутіка Dior у Києві

Молодший син міністра юстиції заробляє 350 євро на годину

Молодший син міністра юстиції заробляє 350 євро на годину

Повʼязані теми:

Наступна публікація