На конгресі ЄНП замість Тимошенко буде порожній стілець з її фото

На конгресі ЄНП замість Тимошенко буде порожній стілець з її фото

Фото Тимошенко замінить її на конгресі ЄНП

Соратники Меркель та Саркозі спеціально залишать порожній стілець з фотографією екс-прем'єрки.

Сьогодні в місті Марсель (Франція) відбудеться конгрес Європейської народної партії, в рамках якого перед лідерами ЄС виступить Євгенія Карр, донька екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

Під час конгресу для Тимошенко, яку також запрошено, спеціально залишать порожній стілець з її фотографією у в'язниці і написом Україні - волю, повідомляє прес-служба БЮТ.

На сьогоднішній день лідер опозиції перебуває за гратами вже більше чотирьох місяців.

Планується, що конгрес ЄНП прийме резолюцію щодо України.

Нагадаємо, 6-8 листопада донька Тимошенко Євгенія Карр разом із заступником голови партії Батьківщина Григорієм Немирею, які представляють офіційну делегацію Батьківщини, брали участь у конгресі ЄНП.

ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 74 партій-членів з 39 країн, 17 голів країн-членів ЄС та 6 голів країн, які не є членами ЄС, 13 членів Європейської Комісії; вона має найбільшу фракцію в Європарламенті.
 
До лав ЄНП входять такі провідні політики Євросоюзу, як: канцлер Німеччини Ангела Меркель, Президент Франції Ніколя Саркозі, Президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозо, Президент Європейської Ради Герман ван Ромпей та Президент Європейського Парламенту Єжи Бузек.

Читайте також:

Донька Тимошенко виступить перед соратниками Меркель та Саркозі

Слідчі 4 години "катували" лежачу Тимошенко своїми питаннями

Доньку Тимошенко не пустили до мами

Донька Тимошенко розповіла, чому її маму "гноять" у камері

Повʼязані теми:

Наступна публікація