Проти екс-міністра екології завели кримінальну справу — нардеп

Проти екс-міністра екології завели кримінальну справу — нардеп

Шевченко подав позов проти Ляшка за наклеп.

Сам екс-міністр звинувачує депутата у брехні.

Народний депутат від Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що проти екс-міністра екології Ігора Шевченка розпочате кримінальне провадження за незаконне збагачення.

Ляшко опублікував у Facebook лист про виклик його на допит як свідка.

"На сьогодні виникла необхідність у допиті вас як свідка в цьому кримінальному провадженні за обставинами, викладеному у вашому зверненні, яке стало підставою для внесення відомостей за вказаним фактом до ЄРДР", - йдеться у листі МВС.

 

Проти відправленого у відставку за корупцію міністра екології Шевченка розпочате кримінальне провадження за незаконне зб...

Posted by Олег Ляшко on 7 серпня 2015 р.

Пізніше Ігор Шевченко звинуватив Ляшка у нахабній брехні і заявив, що ніякого кримінального провадження проти нього немає. Натомість, за його словами, проти Ляшка у Печерському суді Києва відкрита справа за наклеп і перше засідання призначене на 14 серпня.

"Документ, який Ляшко опублікував на своїй сторінці в фб, свідчить лише про те, що внесені до реєстру відомості про справу за фактом брехливих висловів Ляшка по відношенню до мене. Ніякої справи проти мене не має. Мене також запрошували до МВС по цій справі як свідка і я надав всі пояснення та документи, які доводять мою невинність", - написав Шевченко.

 

Ляшко, як завжди, нахабно бреше! Ніякого крімінального провадження ПРОТИ мене немає. А от справа проти Ляшка за наклеп т...

Posted by Ігор Шевченко on 7 серпня 2015 р.
 

До речі, МВС внесло відомості за фактом брехливих висловів Ляшка в мою адресу саме за моєю заявою до Генпрокуратури. Ось доказ.

Posted by Ігор Шевченко on 7 серпня 2015 р.

Нагадаємо, скандал навколо Ігора Шевченка виник тоді, коли він полетів приватним літаком до Ніцци в той час, як під Києвом палала нафтобаза "БРСМ". Натомість сам міністр  визнав, що в неробочий час скористався літаком депутата Олександра Онищенка і не заплатив ні копійки за переліт. Пізніше віце-прем'єр-міністр Валерій Вощевський назвав Шевченка "некомпетентним і безвідповідальним".

Врешті 2 липня депутати Верховної Ради проголосували за відставку Шевченка з посади голови Міністерства екології та природних ресурсів.

 

За відповідне рішення проголосували 235 народних обранців.

 

Верховна Рада призначила Василя Грицака керівником СБУ і звільнила міністра Ігоря Шевченка

Верховна Рада призначила Василя Грицака керівником СБУ і звільнила міністра Ігоря Шевченка

Повʼязані теми:

Наступна публікація