Путіну ввижається, що Україна занурилася в "кривавий хаос"

Путіну ввижається, що Україна занурилася в "кривавий хаос"

Путіну ввижається "кривавий хаос" в Україні. / Фото: Reuters

Сьогодні Путін виступив в Криму перед російськими депутатами.

Президент Росії Володимир Путін виступив у Ялті перед депутатами Держдуми. Першими темами, про які він почав говорити - анексований Крим та криза на Донбасі.

У своєму виступі Путін зазначив, що "Україна занурилася в кривавий хаос і смертовбивство", повідомляє телеканал "Дождь", який веде трансляцію виступу Путіна у своєму Twitter.

"Країна занурилася в кривавий хаос, в братовбивчий конфлікт, на південному сході сталася масштабна гуманітарна катастрофа, тисячі людей загинули, сотні тисяч стали біженцями, втративши буквально все", - сказав Путін.

Крім того, говорячи про Крим, російський президент раптово запропонував створити рівноправність народів і мов: російської, української та кримськотатарської.

Як відомо, починаючи з березня цього року, в Україні триває неприхована агресія з боку Росії. Існують неспростовні докази того, що Путін розв'язав війну на Донбасі і продовжує поставляти зброю бойовикам.

У відповідь на дії Путіна, США, Європа, Японія та інші країни ввели проти Росії жорсткі санкції. Однак, це поки не зупинило президента РФ і російська агресія на Сході України триває.

Повʼязані теми:

Наступна публікація