Терористи відрізали вуха та викололи очі вбитому командирові

Терористи відрізали вуха та викололи очі вбитому командирові

У Маріуполі за дві години вщент згоріла будівля місцевої міліції / Фото: Twitter

Нелюди познущалися вже над бездиханним тілом.

Сьогодні в Маріуполі на Донеччині під час антитерористичної операції проросійські снайпери вбили командира Дніпропетровської бригади територіальної оборони Сергія Демиденка. А потім познущалися над його тілом.

"Приміщення УВС Маріуполя повністю згоріло. Снайпери убили нашого командира Дніпропетровської бригади територіальної оборони Сергія Демиденка. За свідченнями очевидців, терористи знущаються з тіла загиблого Демиденка. Йому - вже мертвому - відрізали вуха і викололи очі. Нелюди! Тяжко поранений командир військової частини Нацгвардії Сергій Савінський. Начальника маріупільської міліції Валерія Андрощука не можемо знайти, він відстрілювався до останнього", - написав у Facebook народний депутат Олег Ляшко, який нині перебуває в Маріуполі.

Управління міліції в місті підпалили дві години тому. На той час у приміщенні були працівники правоохоронної структури. Тож, аби врятуватися, їм довелося вистрибувати з вікон, передає 0629.com.ua.

Крім того, проросійські бойовики захватили в Маріуполі танк.

Нагадаємо, антитерористична операція на Сході України триває вже четвертий тиждень. Якщо до цього центром кривавих подій був Слов'янськ на Донеччині та Одеса, то вчора й сьогодні криваві події перемістилися в Маріуполь. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляє, що там сьогодні знищили до 20 терористів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація