В СБУ більше не буде "кришувальників" та "смотрящих" - Баканов

В СБУ більше не буде "кришувальників" та "смотрящих" - Баканов

Фото: УНІАН

Він обіцяє, що змінить роботу спецслужби.

Заступник голови СБУ Іван Баканов, який виконує обов’язки голови спецслужби на час відпустки Василя Грицака, заявив, що у роботі служби більше не буде "кришувальників" та "смотрящих". Про це він розповів на брифінгу.

За його словами, Зеленський поставив перед СБУ чітке завдання. "Перше – це здолати корупцію, яку президент вважає основною бідою України, оскільки саме вона не дає можливості справедливо розподіляти основні соціальні блага, такі як справедливість і безпека", – заявив Баканов.

Заступник голови СБУ зазначив, що більше Служба не буде взагалі оглядатися ні на які прізвища. "Ми будемо діяти рішучо і впевнено, виключно у межах і у спосіб, передбачений законом", - розповів Баканов.

"Більше не буде ніяких "кришувальників", ніяких "смотрящих" ні за якими бізнесами й тіньовими оборудками. Наше завдання – вивести тіньовий бізнес із тіні. Тому що саме він є кормовою базою для корупції", – уточнив він.

Баканов зазначив, що вже отримав допуск до державної таємниці і зараз вивчає стан справ, які вела СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський закликав СБУ впродовж двох тижнів продемонструвати перші результати роботи у боротьбі з контрабандою.

Рапорти про відставку написали глава СБУ Василь Грицак та всі його заступники

Рапорти про відставку написали глава СБУ Василь Грицак та всі його заступники

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація