Я сам у шоці. Ляшко прокоментував відео про отримання Мосійчуком хабара

Я сам у шоці. Ляшко прокоментував відео про отримання Мосійчуком хабара

Ляшко вибачився за Мосійчука.

Ляшко наголосив, що в усьому має розібратися суд. 

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко прокоментував оприлюднені відеодокази отримання хабара своїм соратником Ігорем Мосійчуком.

"Я сам в шоці. Коли я побачив це відео, то був у шоці. Поки не можу нічого сказати по суті пред'явлених звинувачень. Я не знаю, брав Мосійчук гроші чи не брав", - сказав Ляшко.

Він також зазначив, що у всьому повинен розібратися суд. "Якщо є справедливий суд, то нехай він розбереться", - додав Ляшко.

"Я як лідер партії несу відповідальність за Мосійчука. Я вибачаюся за Мосійчука, якщо він скоїв злочин. Але я до кінця в це не вірю", - додав нардеп.

"Я вважаю подію політичним переслідуванням. Я знаю, що Порошенко дав вказівку порушити кримінальні справи проти мене. Це помста за наш вихід із коаліції", - вважає нардеп.

17 вересня Верховна Рада України проголосувала за рішення про притягнення до кримінальної відповідальності і арешт народного депутата від фракції "Радикальна партія" Ігоря Мосійчука.

Після оприлюднення Генеральним прокурором України відео, на якому Мосійчук вимагає і отримує хабар, спікер Володимир Гройсман запропонував невідкладно включити питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності і арешту народного депутата до порядку денного.

Рада більшістю голосів підтримала цю пропозицію, після чого було одразу ухвалено відповідну постанову.

Мосійчука впіймали на хабарі

Мосійчука впіймали на хабарі

Повʼязані теми:

Наступна публікація