"Я став його вироком": Зеленський про Порошенка

"Я став його вироком": Зеленський про Порошенка

Фото: УНІАН

Глава держави сказав, що Порошенко "багато чого зробив дуже поганого, коли був президентом".

Володимир Зеленський заявив, що став реальним вироком для попереднього президента Петра Порошенка, вигравши у нього виборчі перегони.

Про це він заявив 20 травня на пресконференції за підсумками двох років роботи на посаді глави держави.

"Щодо Петра Порошенка у мене немає з ним ніяких сентиментів, ніяких розмов. Хоча я нагадую, він дуже хотів, як Віталій Володимирович (ред. - Кличко), то ця людина вже не приходить. Слава Богу, я дуже радий, мені так легше жити і працювати. Вони всі хочуть зі мною домовлятись. Є поняття в українській політиці - "треба домовлятись". Я людина, яка не спроможна на це від природи і ось так, я вважаю, що їм не пощастило", - заявив Зеленський.

Глава держави наголосив, що став його вироком.

"Я став його вироком, він просто не хоче усвідомити, що відбулось. Він багато чого зробив дуже поганого, коли був президентом України. Все це добіжить, це карма. Окрім правоохоронних органів, це карма. Ми бачимо тільки поверхню - все, що було зроблено, для чого і для кого. Це відбувалось у них щодня. Я не хочу про це говорити: про деталі, про їх кроки, операції, про їх бізнес, про реальні спеціальні блокади заради того, щоб заробляти гроші, того чи іншого напрямку, про Крим. Багато всього. Я вважаю, що найстрашніше, що він сам не розуміє, що для нього людина - це ніщо. І це не можна виправити ніколи нічим: ані досвідом, ані освітою. Тому я реальний вирок для нього", - наголосив президент України.

Володимир Зеленський розповів про свої відносини з Петром Порошенком

Володимир Зеленський розповів про свої відносини з Петром Порошенком

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація