"Динамо" в Києві програло "Зорі" та опустилося на четверте місце

"Динамо" в Києві програло "Зорі" та опустилося на четверте місце

Фото: twitter.com/DynamoKyiv

Підопічні Олексія Михайличенка майже тайм грали в меншості.

У центральному матчі 17-го туру української Прем’єр-ліги "Динамо" зазнало домашньої поразки від "Зорі" - 1:2.

Підопічні Віктора Скрипника активно розпочали поєдинок і створили супермомент вже на перших хвилинах - Громов покотив на ногу Кабаєву в штрафному динамівців, але Владислав примудрився пробити у поперечину.

Луганський клуб продовжив проводити стрімкі атаки на ворота господарів і на 7-й хвилині досягнув успіху. Вихованець "Динамо" Богдан Михайличенко прибрав на замасі Кадара і з лівої ноги сильним ударом прошив Дениса Бойка.

Динамо – Зоря - 0:1. Відео голу Михайличенка

Динамо – Зоря - 0:1. Відео голу Михайличенка

Віце-чемпіон України зумів відновити паритет на екваторі першого тайму - Беньямін Вербич головою переправив м’яч у кут воріт після подачі Кендзьори з правого флангу.

Динамо – Зоря - 1:1. Відео голу Вербича

Динамо – Зоря - 1:1. Відео голу Вербича

На 36-й хвилині "біло-сині" могли вийти вперед. Артем Бесєдін пробив головою після чудової подачі Циганкова, але поперечина зіграла за гостей. На перерву команди пішли за рівного рахунку.

Друга половина зустрічі розпочалася з вилучення у складі київського клубу. Тамаш Кадар отримав другу жовту карту та поставив партнерів у скрутне становище.

Динамо – Зоря - 1:1. Відео вилучення Кадара

Динамо – Зоря - 1:1. Відео вилучення Кадара

"Зоря" скористалася чисельною більшістю майже моментально. Дмитро Хомченовський відгукнувся на передачу з глибини, красиво прибрав Кендзьору і розстріляв ближній кут воріт Бойка.

Динамо – Зоря - 1:2. Відео голу Хомченовського

Динамо – Зоря - 1:2. Відео голу Хомченовського

Граючи удесятьох, "Динамо" намагалося зрівняти рахунок. На 73-й хвилині Де Пена, який з’явився з лави запасних, головою з семи метрів влучив у поперечину. За п’ять хвилин до кінця основного часу луганчани відповіли своїм пострілом у каркас воріт, не пощастило Владиславу Кочергіну.

Масштабний фінальний штурм киянам організувати не вдалося. Футболісти "Зорі" використовували чисельну перевагу та впевнено тримали м'яч. Як підсумок, перемога "Зорі" - 2:1.

Після 17 турів Чемпіонату України команда Олексія Михайличенка опустилася на четверте місце в турнірній таблиці. "Біло-сині" мають однакову кількість очок з "Десною" (33), але поступаються чернігівцям за додатковими показниками.

"Зоря" піднялася на другу позицію, маючи в активі 34 очки. Луганський клуб поступається лідеру чемпіонату, "Шахтарю", 13 балів.

Нагадаємо, наступного тижня "Динамо" проведе вирішальний матч Ліги Європи. В рамках заключного туру групового етапу кияни вдома прийматимуть швейцарський "Лугано". Для виходу до плейоф "біло-синім" необхідна лише перемога.

Повʼязані теми:

Наступна публікація