Футболіст "Динамо" видав свою дебютну книгу

Футболіст "Динамо" видав свою дебютну книгу

Фото: ФК Динамо Київ

Фран Соль написав роман "Мадрид 2035".

Нападник київського "Динамо" Фран Соль опублікував власний роман "Мадрид 2035". Це перша видана книга іспанського футболіста, повідомляє Marca.

Соль зізнався, що все життя таємно займався письменством, а приблизно рік тому зважився "надати форму нотаткам", які писав протягом декількох років.

"У романі йдеться про колишнього елітного спортсмена, який проходить через ряд пригод, отримує досвід від людей, з якими зустрічається, і місць, де буває. Книга називається "Мадрид 2035", тому що я люблю це місто, а дія роману відбувається в майбутньому.

Теніс виступає аналогом футболу. Я приніс щось зі свого досвіду, так що читач може уявити собі, що деякі речі в романі особисті. Ті, хто мене знають, легко їх визначать.

У романі немає персонажа, який безпосередньо відображає мене, але головний герой ставить багато питань і відчуває багато переживань, з якими я стикався в певні моменти життя", - розповів Соль.

Фото: marca

Також легіонер "біло-синіх" зазначив, що любить читання як метод навчання, та віддає перевагу реалістичним і науково-фантастичним творам. Улюблені автори футболіста: Пауло Коельо, Джордж Оруелл, Хуан Бенітес, Стівен Кінг і Артур Конан Дойл.

У майбутньому Соль планує випустити ще одну книгу.

"Письменство - всього лише хобі, я поєдную його з професійною кар’єрою. Я отримую хороші відгуки, так що можу об’єднати інші записи в ще одну історію", - сказав Соль.

У поточному сезоні Соль провів 16 матчів за "біло-синіх", забив один гол.

Раніше повідомлялося, що скандальний легіонер Динамо" похвалився розкішним спорткаром за 400 тисяч євро.

Повʼязані теми:

Наступна публікація