Мейвезер остаточно відрікся повертатися на ринг

Мейвезер остаточно відрікся повертатися на ринг

Фото: Associated Press

Флойд зосереджується на тренерській діяльності.

Непереможний ексчемпіон світу з боксу Флойд Мейвезер, який демонстрував свої тренування, заявив, що точно не повертатиметься на ринг.

43-річний американець зосередиться на роботі з молоддю.

"Розмови про моє повернення? Це лише чутки. Я відійшов від справ. Я залишаюся в боксі і тримаю себе у формі, але роблю це для себе. Треную бійців і насолоджуюся цим, адже допомагаю майбутньому поколінню досягти того, про що вони мріють.

Моя історія - американська мрія. Люди кажуть, що я обрав легкий шлях, але це лише зовні. Насправді мій шлях був складним, просто з боку мало вигляд, ніби мені все дається легко.

Я дуже задоволений тим, як пройшла моя кар'єра. Мені більше не потрібно битися. Я щасливий і більше не вийду на ринг", - сказав Мейвезер, якого цитує boxingscene.com.

У 2019 році Мейвезер розпалював розмови про чергове повернення в бокс, однак після загибелі його колишньої дружини та дядька, Флойд передумав боксувати цього року. Він мав провести два бої - проти Хабіба Нурмагомедова та Конора Макгрегора. За ці поєдинки він міг заробити близько 600 мільйонів доларів. 

Раніше він заявив, що його покійний дядько Роджер надихнув його стати тренером.

Американець вийшов на спортивну пенсію у 2017 році після перемоги над Конором Макгрегором.

  • Мейвезер є ексчемпіоном світу в п'яти вагових категоріях. За свою кар'єру він провів 50 боїв, у яких здобув 50 перемог. 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація