"Прискорювач сперми": воротар рекламував ліки від безпліддя під час матчу Ліги Європи

"Прискорювач сперми": воротар рекламував ліки від безпліддя під час матчу Ліги Європи

twitter.com/tsv_hartberg

Також на футболці були назви пива, скляної фабрики та молочного заводу.

Воротар австрійського клубу "Хартберг" вийшов на матч 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти польського "Пяста" у футболці з величезним написом "Profertil - Прискорювач сперми".

Як з’ясувалося, це реклама одного із спонсорів клубу - компанії Lenus Pharma, яка займається виробництвом ліків від чоловічого безпліддя Profertil. Реклама медичного засобу є і на формі польових гравців, але вона не така помітна.

twitter.com/tsv_hartberg

Крім того, стадіон клубу теж називається "Profertil Arena Hartberg". Вся справа в тому, що президент клубу - засновниця компанії Lenus Pharma Брігітт Аннерль. Під її керівництвом скромна австрійська команда за три сезони пройшла шлях від регіональної ліги до єврокубків.

Цікаво, що на формі "Хартберга" близько 15 логотипів, не рахуючи виробника екіпірування Jako. На футболці є реклама місцевої скляної фабрики Egger, молочного заводу Prolactal, пива Sirter та місцевого спортивного бару Admiral.

На жаль, євросезон для "прискорювачів сперми" закінчився. Австрійський клуб упродовж матчу двічі зрівнював рахунок, але в підсумку поступився "Пясту" - 2:3.

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що в матчі Ліги Європи було встановлено новий фантастичний рекорд результативності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація