"Шахтар" проведе товариський матч з "Ромою" в Харкові

"Шахтар" проведе товариський матч з "Ромою" в Харкові

Фото: Associated Press

Фонсека ненадовго повернеться до України.

Донецький "Шахтар" дуже скоро може провести контрольний спаринг з римською "Ромою".

Як повідомив генеральний директор "гірників" Сергій Палкін, зустріч має відбутися в липні-серпні 2019 року, а місцем проведення гри є Харків.

Зазначимо, що це пов'язано з відходом Паулу Фонсеки саме до "вовків". Річ в тому, що проведення товариського матчу - компенсація за дострокове розірвання контракту португальця. Уся виручена сума від цього матчу піде до скарбниці донецького клубу.

"Команда збирається 20 числа, а збірники під'їдуть на кілька днів пізніше. Ми проведемо кілька днів в Києві на базі - стандартні процедури і медичний огляд.

А потім летимо до Німеччини. Потім буде збір в Австрії. На всіх зборах проведемо десь сім спарингів. І ще один екстраспаринг: коли Паулу йшов в "Рому", ми домовилися, аби "Рома" приїхала до Харкова провести товариський матч. Чіткої дати немає, але є липень і серпень. У цьому проміжку ми повинні домовитися.

Якщо в цьому не домовимося, то вже в наступному сезоні. Але за умовами розриву контракту з Паулу, одна з умов - зіграти товариський матч. До цих семи товариських може додатися восьмий, з "Ромою". Це цікаво для вболівальників: наш сьогоднішній тренер, наш колишній тренер, нові команди в одного й іншого. Я думаю, буде повний стадіон, щоб подивитися це протистояння", - цитує слова Палкіна офіційний сайт "Шахтаря".

Додамо, що між собою "Шахтар" та "Рома" зустрічалися шість разів. Наразі перевага на боці "гірників" - 4 проти 2. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація