"Верес" відправив шість м'ячів у ворота "Карпат"

"Верес" відправив шість м'ячів у ворота "Карпат"

Фото: НК Верес

Новачок чемпіонату України знищив на виїзді львівську команду.

"Верес" у рамках 8-го туру української Прем'єр-ліги не залишив жодних шансів львівським "Карпатам".

Перший гол у сітку воріт Підківки влетів на 34-й хвилині, коли Сергій Борзенко вдало замкнув подачу з кутового у виконанні Василя Кобіна. Подвоїли рахунок у матчі гравці рівненців на 45-й хвилині - Михайло Сергійчук вдало реалізував пенальті після фолу з боку воротаря господарів. Команди пішли на перерву за рахунку 2:0 на користь гостей.

Другий тайм став суцільним жахом для підопічних Серхіо Наварро. Руслан Степанюк на 53-й хвилині вдало скористався передачею від Кобіна та довів рахунок у матчі до непристойного - 3:0. На 72-й хвилині Сергійчук оформив дубль після сольного проходу та точного пострілу - 4:0.

І це ще не кінець - через 4 хвилини Кобін з пенальті довів діло у зустрічі до 5:0. На 83-й хвилині Генадій Пасіч, який буквально тільки що з'явився на полі, пробив воротаря "Карпат" із близької відстані - 6:0. Єдине на що вистачило львів'ян, так це на гол престижу від Карраскаля, який дещо підсолодив гірку пігулку у цій грі.

Таким чином, розгромивши "левів", дебютант УПЛ має тепер у своєму активі 12 залікових балів після 8 проведених турів. Що стосується "Карпат", то вони залишилися із 6 балами, розташовуючись при цьому на 10 позиції у турнірній таблиці.

Карпати - Верес - 1:6. Відео матчу

Карпати - Верес - 1:6. Відео матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація