Новий фігурант: зять Трампа опинився в центрі розслідування щодо втручання РФ - Washington Post

Новий фігурант: зять Трампа опинився в центрі розслідування щодо втручання РФ - Washington Post

Фото: Reuters

Раніше Кушнер мав зустріч із російським послом.

Чоловік Іванки Трамп, який є зятем нинішнього президента США Джаред Кушнер, опинився у центрі уваги американських слідчих через його зустрічі з представниками російського уряду й бізнесу.

Про це пише The Washington Post.

"Слідчі зосередилися на серії зустрічей, проведених Джаредом Кушнером, зятем президента Трампа і впливовим радником Білого дому, в рамках розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в 2016 році", - повідомляє видання.

За словами джерел, Кушнер потрапив у поле зору слідства через "масштаби й характер" його взаємодії з росіянами. Раніше повідомлялося, що один із високопоставлених радників, наближений особисто до Трампа, перебуває під слідством за підозрою у зв'язках з російським урядом. Але прізвище Кушнера не вказувалося.

Нагадаємо, що ФБР нині дуже цікавлять два колишніх радника Трампа – Майкл Флінн і Пол Манафорт. Але Кушнер – єдиний діючий чиновник Білого дому, який є однією з ключових фігур у розслідуванні.

 

Адвоката Джареда Кушнера наголосив, що той добровільно розповів Конгресу все, що він знає про ці зустрічі. "Він робитиме те саме, якщо на нього вийдуть у зв'язку з будь-яким іншим запитом", - зазначив адвокат.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що екс-радник президента США Дональда Трампа Майкл Флінн, як з'ясувалося, мав іншу, невідому раніше зустріч з послом Росії в США Сергієм Кисляком.

Ця зустріч відбулася в період підготовки кабінетом Обами нових санкцій проти РФ.

Фото: ТСН.ua

За інформацією, на ній був також присутній чоловік Іванки Трамп – Джаред Кушнер. "Джаред Кушнер, зять Трампа, а нині його старший радник, разом із Флінном взяв участь у зустрічі в Trump Tower з російським послом Сергієм Кисляком. Але серед близького оточення Трампа, саме Флінн, який видається, був головним співрозмовником з російським представником", - повідомили джерела з адміністрації. 

Зять та старший радник Трампа брав участь у закритій зустрічі з російським послом

Зять та старший радник Трампа брав участь у закритій зустрічі з російським послом

Повʼязані теми:

Наступна публікація