Помер банкір-мільярдер барон Ротшильд

Помер банкір-мільярдер барон Ротшильд

Помер банкір-мільярдер барон Ротшильд

Фото: JeuneAfrique / survivalinternational.org

У чоловіка стався серцевий напад.

Син Едмонда і Надін де Ротшильд, голови Rothschild Holding SA, 57-річний барон Бенджамін де Ротшильд, який очолював фінансову групу Ротшильдів після смерті свого батька в 1997 році і сам був батьком чотирьох дітей, помер 15 січня від серцевого нападу.

"Аріан де Ротшильд та її дочки з великим сумом повідомляють про смерть їхнього чоловіка і батька Бенджаміна де Ротшильда після серцевого нападу в сімейному будинку в Прені (Швейцарія) у другій половині дня. 15 січня 2021 року", - пише Le Parisien з посиланням на повідомлення його сім'ї.

Похорон барона призначені на найближчі дні. На них будуть присутні тільки члени сім'ї - на прохання його родичів.

Нагадаємо,  група компаній Edmond de Rothschild Group - міжнародна сімейна група, фінансовий сектор якої спеціалізується на управлінні активами і фондами, приватному банківському обслуговуванні, а також на корпоративних фінансах. Окрім банків до створеної Едмоном Ротшильдом на початку 1950-х років групи входять інші активи - від виноробних господарств у Франції, Іспанії та інших країнах за межами Європи до благодійних фондів.

Сам покійний Бенджамін де Ротшильд був великим любителем адреналіну, захоплювався мотоперегонами та Формулою-1.

Напередодні стало відомо, що після важкої хвороби у віці 40 років помер юрист Сергій Нижній, який консультував студію "Квартал 95", раніше очолювану нинішнім президентом України Володимиром Зеленським, а також був одним із спонсорів його президентської кампанії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація