Путін наказав ядерним силам бути готовими до негайного виконання завдань

Путін наказав ядерним силам бути готовими до негайного виконання завдань

Путін провів нараду з питання розвитку збройних сил Росії. / Фото: Reuters

Президент РФ провів нараду з питання розвитку збройних сил Росії.

Президент Росії Володимир Путін вимагає від ядерних сил країни бути готовими "до негайного вирішення поставлених перед ними завдань".

Як пише УНІАН, про це Путін сказав на нараді з питання розвитку збройних сил Росії. Повідомляється, що обговорювалося виконання завдань держоборонзамовлення, насамперед в частині оснащення стратегічних ядерних сил і військ повітряно-космічної оборони.

"Вони відіграють, як ми розуміємо, особливу роль у забезпеченні безпеки держави, підтриманні міжнародної стабільності, збереженні стратегічного паритету і мають бути готові до негайного вирішення поставлених перед ними завдань", - заявив російський президент.

При цьому він зазначив, що цьогоріч на бойове чергування планується поставити чотири ракетних полки, оснащених найсучаснішими комплексами.

За його словами, зараз ведуться роботи зі створення перспективних ракетних систем, які мають підвищені можливості та здатні долати існуючі і перспективні системи протиракетної оборони, сказав він.

Як повідомлялося раніше, Ходорковський розповів, чому Путіну вигідно заморозити конфлікт на ДонбасіРосійський опозиціонер вважає, що бойовики не намагатимуться окупувати нові території.

Повʼязані теми:

Наступна публікація