Трамп планує здійснити ще кілька перестановок у Білому домі – Reuters

Трамп планує здійснити ще кілька перестановок у Білому домі – Reuters

Фото: Reuters

Після проміжних виборів він уже звільнив генпрокурора.

Президент США Дональд Трамп планує ще кілька звільнень із ключових посад у  Білому домі.

Про це розповіло джерело в адміністрації Трампа агентству Reuters.

Зазначається, що насамперед американський президент планує звільнити міністра з внутрішньої безпеки Кірстен Нільсен. За словами джерела, найбільше невдоволення у Трампа викликають її дії щодо захисту кордону із Мексикою.

Крім цього, Трамп планує також звільнити і голову апарату Білого дому Джона Келлі разом із головою апарату віце-президента США Ніком Аєрсом. За словами джерела, Келлі вніс неабияку стабільність у роботу адміністрації під головуванням непередбачуваного Трампа.

Такі заяви лише підігрівають чутки про майбутні кадрові перестановки в уряді країні. За різними даними, Трамп також незадоволений діяльністю міністра внутрішніх справ Раяна Зінке, досі немає чіткості у майбутньому прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс та її заступника Раджа Шаха.

Крім цього, до цього процесу вже долучилась і перша леді США Меланія Трамп. У своїй заяві 13 листопада вона розкритикувала заступницю міністра оборони Міру Рікардел та заявила, що та "більше не заслуговує на честь працювати в цьому Білому домі".

Нагадаємо, 8 листопада генпрокурор США Джеф Сешнс подав на ім'я президента країни Дональда Трампа прохання про відставку. Зазначається, що про це його попросив сам президент.

Генпрокурор США подав у відставку на вимогу Трампа

Генпрокурор США подав у відставку на вимогу Трампа

Повʼязані теми:

Наступна публікація