Трамп призначить зятя своїм старшим радником - ЗМІ

Трамп призначить зятя своїм старшим радником - ЗМІ

Фото: Reuters

Кушнер має подолати низку перешкод, перш ніж займе будь-яку посаду у Вашингтоні.

Новообраний президент США Дональд Трамп призначить чоловіка своєї дочки, власника тижневика New York Observer Джареда Кушнера на посаду старшого радника глави держави.

Про це повідомляє NBC News з посиланням на інформацію від представника перехідної команди Трампа.

Очікується, що 35-річний Кушнер, одружений на Іванці Трамп, стане старшим радником Трампа після його інавгурації 20 січня.

У зв'язку з планами на нову посаду Кушнер наразі вживає кроків, щоб дистанціюватися від свого девелоперського бізнесу у Нью-Йорку.

Дональд Трамп відреагував на звинувачення, що пролунали на церемонії "Золотий глобус"

Дональд Трамп відреагував на звинувачення, що пролунали на церемонії "Золотий глобус"

"Кушнер має подолати низку перешкод, перш ніж займе будь-яку посаду у Вашингтоні, зокрема, аргументувати, чому федеральний "анти-кумівській" закон, що забороняє призначення родичів на державні посади, не стосується власне Кушнера, а також усунути потенційні конфлікти інтересів між сімейною багатомільярдною імперією нерухомості та державними обов'язками", - зазначає видання.

За повідомленням The New York Times, яке посилається на прес-секретаря Кушнера,якщо він увійде до адміністрації, він також має позбавитися частки у володінні хмарочоса Fifth Avenue Tower, про реконструкцію якого він домовився з Insurance Group Anbang - гігантом нерухомості, що має тісні зв'язки з китайським урядом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація