У Болгарії потужно вибухнув один із газопроводів

У Болгарії потужно вибухнув один із газопроводів

Фото: BGNES

В аварії ніхто не постраждав.

У районі села Кулата вранці 27 липня вибухнув газопровід між Болгарією і Грецією. У результаті аварії постачання газу до Греції тимчасово припинено. Усунути несправність мають до кінця поточного дня.

Про це інформує місцеве видання BGNES.

Повідомляється, що вибух призвів до порушення цілісності газопроводу за 200 метрів до підйомного крана Кулата. Зі слів, прем'єр-міністра Болгарії Бойко Борисова, наймовірніше, інцидент стався через застарілі труби. Своєю чергою, компанія-оператор "Булгаргаз" зазначила, що стався нещасний випадок.

"Є дві версії. Як пожежний, я знаю, наскільки це складно. Швидше за все, труби дуже старі і тому сталася аварія. До кінця дня постачання газу в Грецію будуть відновлені", - сказав голова болгарського уряду.

На пошкодженій частині наразі вживають всіх необхідних заходів для ремонту і відновлення транспортування природного газу в Грецію. Про постраждалих у результаті вибуху на газопроводі не повідомляється.

У міністерстві енергетики Болгарії уточнили, що "вибухнула основна труба, якою йде постачання газу з Болгарії в Грецію".

Нагадаємо, через вибух у північній частині Тегерана у медичній клініці загинуло 13 осіб. Ще шестеро - отримали поранення, їх доставили до лікарні. Причиною вибуху став витік газу.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Скандал навколо Труби
Наступна публікація