У Британії з’явився міністр зі справ самотності

У Британії з’явився міністр зі справ самотності

Фото: 1wallpaper.net

Новостворену посаду обійняла Трейсі Крауч, яка зараз є міністром спорту.

Першим міністром зі справ самотності у Великій Британії стала Трейсі Крауч, повідомляє Evening Standard. Створення такої посади рекомендувала парламентська комісія з питань боротьби із самотністю.

Як повідомляється, більше дев’яти мільйонів людей у Британії завжди або часто почуваються самотньо, а 200 тисяч літніх людей не розмовляли з друзями або родичами більше місяця.

"Для багатьох людей самотність – це печальна реальність сучасного життя. Я хочу протистояти цьому виклику для суспільства і всіх нас та діяти для вирішення проблеми самотності, яку переживають літні люди, опікуни, ті, хто втратив близьких, люди, яким нема з ким поговорити та поділитися думками", – пояснила створення нової посади прем’єр міністр Великобританії Тереза Мей.

Також прем’єр-міністр зазначила, що цього року буде опублікована міжурядова стратегія пошуку способів, якими можна зупинити самотність людей.

Нагадаємо, що британець на Різдво повісився перед веб-камерою, доки учасники веб-чату просто спостерігали, як він помирає.

Повʼязані теми:

Наступна публікація