У Мінську Путіна зустріли величезним написом "Мінськ наш!"

У Мінську Путіна зустріли величезним написом "Мінськ наш!"

Фото: Белсат

Місцеві активісти вирішили потролити російського президента.

Столицею Білорусі вже кілька днів возять триметрову платформу з написом "Мінськ наш!", повідомляє місцевий портал "Белорусский партизан".

За даними видання, гасло виявилося двозначним на тлі приїзду Володимира Путіна, приуроченого до Дня Незалежності та 70-річчю звільнення Білорусі.

Білоруси тролять Путіна. / Фото: Белсат
Платформа є одним з головних композиційних елементів на демонстрації на честь Дня Незалежності республіки. Однак громадськість вже сприйняла цю ідею білоруським політичним троллінгом Путіна.

Як зазначається, слоган виглядає більш ніж двозначно, враховуючи те, що російська військова анексія Криму в березні 2014 проходила під гаслом "Крим наш!", а у параді на День Незалежності у Мінську запланована участь військових підрозділів з РФ під російськими прапорами.

Зазначимо, вчора до Мінська прибув президент Росії Володимир Путін. У ході візиту він взяв участь у відкритті нової будівлі музею історії Великої Вітчизняної війни і зустрівся з Лукашенком.

Як повідомлялося раніше, днями у Житомирі популярна місцева газета вийшла під заголовком "Путін - х*йло". За словами головного редактора, це було зроблено на прохання читачів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація