У Росії під час стрілянини у військовій частині вбили вісім осіб

У Росії під час стрілянини у військовій частині вбили вісім осіб

Фото: Міноборони Росії

Серед загиблих є солдати-строковики.

В одній із військових частин Читинського району на Забайкаллі в Росії сталася стрілянина. Загинуло вісім осіб, серед яких - солдати-строковики. Ще двоє отримали поранення - вони перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на джерело в силових структурах.

Вогонь відкрив один із військовослужбовців під час своєї варти. Що стало причиною стрілянини, невідомо.

Згодом інформацію офіційно підтвердили в Міноборони РФ.

"25 жовтня близько 18:20 за місцевим часом під час зміни варти військовослужбовець ремонтно-технічної бази, дислокованої на території Забайкальського краю, відкрив вогонь по своїх товаришах по службі з табельної вогнепальної зброї. У результаті вісім військовослужбовців загинули на місці, ще двоє отримали поранення різних ступенів тяжкості", - йдеться в повідомленні.

На місце трагедії вилетіла спеціальна комісія для розслідування.

"На місце події вилетіла комісія Міноборони Росії на чолі з заступником міністра оборони РФ генерал-полковником Андрієм Картаполовим, проводяться слідчі дії зі встановлення всіх обставин події", - додали у військовому відомстві.

У Міноборони РФ уточнили, що "військовослужбовець, який відкрив вогонь, затриманий", а поранені "оперативно доставлені до військового госпіталю, де їм надана вся необхідна кваліфікована медична допомога, загрози їхньому життю немає".

Нагадаємо, два роки тому в Росії вбили строковика, який розстріляв своїх товаришів по службі. Під час затримання він чинив озброєний опір.

Повʼязані теми:

Наступна публікація