У США випробували гравітаційну бомбу

 У США випробували гравітаційну бомбу

Фото: defense.gov

Цю ж бомбу успішно випробували в травні.

Військово-повітряні сили США спільно з Національним управлінням ядерної безпеки провели випробування гравітаційної бомби B61-12.

Про це інформує Military.com.

"За словами офіційних осіб, на тестовому полігоні Tonopah в штаті Невада були проведені два льотних випробування неядерної системи B61-12", - йдеться в повідомленні.

Ці кваліфікаційні випробування демонструють прогрес програми B61-12 згідно з вимогами національної безпеки.

"Випробування є частиною серії спільних випробувань, з метою продемонструвати як здатність літака доставляти боєприпаси, так і неядерні функції цього озброєння", - йдеться в повідомленні.

Цю ж бомбу успішно випробували в травні. Всього було проведено 26 інженерних, дослідно-конструкторських і керованих льотних випробувань.

Китай звинувачує Північну Корею у нових випробуваннях бомби

Китай звинувачує Північну Корею у нових випробуваннях бомби

Тим часом, КНДР покращує свій єдиний ядерний науково-дослідний центр в Йонбені, незважаючи на досягнення домовленостей про денуклеаризацію за підсумками зустрічі північнокорейського лідера Кім Чен Ина з президентом США Дональдом Трампом.

Нагадаємо, лідер КНДР Кім Чен Ин зобов'язався до "повної денуклеаризації Корейського півострова" у спільному документі, підписаному з президентом США Дональдом Трампом у Сингапурі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація