У США журналіст пообіцяв опублікувати компромат на CNN

У США журналіст пообіцяв опублікувати компромат на CNN

У США журналіст пообіцяв опублікувати компромат на CNN

ЗМІ повинні бути притягнуті до відповідальності, - вважає журналіст і активіст.

Американський журналіст і консервативний активіст Джеймс О'Кіф пообіцяв опублікувати наявні у нього "багатогодинні записи", які компрометують CNN.

Як повідомляється на сайті телеканалу, перша частина матеріалів буде надана у четвер, 23 лютого.

За словами активіста, інформація отримана законним шляхом. "ЗМІ повинні бути притягнуті до відповідальності, і передовсім CNN, оскільки цей телеканал відіграє дуже важливу роль у питанні новин", — зазначив О'Кіф.

Нагадаємо, що раніше авторитетний ресурс CNN звернувся до команди новообраного президента США Дональда Трампа з проханням пояснити, які саме вони допустили неточності при публікації своїх новин, після того, як Трамп не дозволив їх журналісту задати питання під час своєї першої прес-конференції.

Нагадаємо, американський ресурс BuzzFeed вразив світ, опублікувавши досьє на 35 сторінок, в якому стверджується, що Росія має компромат на Трампа, а також наводяться дані про зв'язок Трампа з Росією і втручання Росії у вибори в США. При цьому журналісти BuzzFeed зазначили, що документ не є підтвердженим.

CNN, своєю чергою, повідомив у вівторок, 10 січня, що чотири представника з керівництва американської розвідки надали екс-президенту США Бараку Обамі і новому президентові Дональду Трампу двосторінковий огляд досьє, в якому зокрема йшлося про втручання Росії у президентські вибори США і також про компромат на Трампа.

На своїй першій прес-конференції Трамп різко обірвав журналіста CNN, який хотів задати питання, додавши, що він вважає ганьбою ту інформацію, яку нібито поширив CNN.

Повʼязані теми:

Наступна публікація