В Ірландії чоловік півтора року вводив сперму собі в вени

В Ірландії чоловік півтора року вводив сперму собі в вени

Фото: Irish Medical Journal

Таким чином він намагався вилікуватися від болю.

Ірландські лікарі розповіли про дивний випадок: 33-річний чоловік півтора року вводив собі сперму внутрішньовенно, щоб "зцілитися від хронічних болей у спині". Але це не спрацювало.

Про це пише Irish Medical Journal.

Як повідомляють лікарі, пацієнт протягом 18 місяців робив собі ін'єкції сперми в вени руки. Через якийсь час він нарешті звернувся за допомогою до фахівців, однак скаржився зовсім не на руку. Навпаки, він відчув "раптовий гострий біль у спині", за три дні до цього підняв важкий предмет. Його незвичайна методика лікування розкрилася випадково - під час огляду лікарі звернули увагу на набряк правого передпліччя, і чоловік зізнався у своїй регулярній практиці. Голки для підшкірних ін'єкцій він придбав в Інтернеті. Однак востаннє він ввів собі три дози сперми, потрапивши в малі кровоносні судини і м'язи.

Фото: Irish Medical Journal

Ірландські медики пишуть, що це перший в світі зареєстрований випадок використання ін'єкції сперми як медичного лікування. В результаті частих уколів під шкірою чоловіка накопичувався повітря, а область опухлих тканин збільшувалася з часом. Після внутрішньовенної протимікробної терапії біль в спині минув і чоловіка виписали.

Нагадаємо, що вчені у бурштині знайшли найстарішу сперму в світі. Зразки скам'янілих сперматозоїдів дуже рідкісні — за даними авторів звіту, вік найстаріших відомих сперматозоїдів остракод становить 17 мільйонів років.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація