Вибори президента США: достроково проголосували понад 28 млн осіб

Вибори президента США: достроково проголосували понад 28 млн осіб

Фото: Associated Press

Штатом, що лідирує за кількістю виборців, достроково віддали свій голос на виборах, став Техас.

У Сполучених Штатах на майбутніх виборах достроково проголосували понад 28 млн осіб. Загальні вибори в США відбудуться 3 листопада.

Відповідні підрахунки, опубліковані на порталі United States Elections Project, створений професором Університету штату Флорида Майклом Макдональдом.

У загальній складності в США достроково проголосували вже 28 626 265 осіб, у порівнянні з 21 867 207 за даними на 16 жовтня.

Штатом, що лідирує за кількістю виборців, достроково віддали свій голос на виборах, став Техас, де проголосували вже понад 4 млн американців. Слідом йдуть штати Каліфорнія (3 037 970), Північна Кароліна (1 526 973) і Флоріда (2 509 245).

Кількість достроково зробили свій вибір перевищує один мільйон осіб в штатах Джорджія, Вірджинія і Нью-Джерсі.

Нагадаємо, президентські вибори у США відбудуться 3 листопада. Кандидат від республіканців — чинний президент Дональд Трамп, від демократів — колишній віцепрезидент Джо Байден. 

Раніше президент США Дональд Трамп запевнив, що зробить все для мирного передавання влади у разі поразки на чергових виборах. Трамп каже, що він та його команда впевнені у перемозі, однак не мають сумніви в тому, що вибори відбудуться чесно. 

Сімпсони назвали 50 причин не обирати Трампа президентом

Сімпсони назвали 50 причин не обирати Трампа президентом

Повʼязані теми:

Наступна публікація