Горіховий омлет по-імеретинськи - це приголомшливо смачний і корисний сніданок
Ця страва абсолютно нехитра, легка в приготуванні, але дуже смачна. Омлет виходить легким, майже повітряним, з дуже цікавим і трохи пікантним горіховим смаком.
Горіховий омлет по-імеретинськи
Інгредієнти
2 яйця
2 ст. л. мелених волоських горіхів
рослинна олія (для смаження)
сіль і перець (за смаком)
2 ст. л. води
Покроковий рецепт
Крок 1: збити до однорідної маси яйця, горіхи, воду, сіль і перець.
Крок 2: отриману суміш вилити на розігріту сковороду.
Крок 3: через кілька хвилин перевернути омлет і обсмажити з іншого боку.
Крок 4: омлет смачно подавати теплим, зі свіжими овочами та сиром (в ідеалі імеретинським).