У Вінниці розробили туристичний путівник 

У Вінниці розробили туристичний путівник 

Фото: vinnitsa.top

Туристичний путівник укладений українською та англійською мовами.

У Вінниці розробили туристичний путівник, який розповідає мандрівникам про найцікавіші об’єкти міста, повідомляє Укрінформ

Вінниця. Путівник. Топ-10 / Фото: library.vn.ua

“Вінницю часто називають туристичним маршрутом вихідного дня. Ми хочемо, щоб люди, які приїздять до нашого міста, мали можливість у своїй короткій мандрівці бути автономними й одержати інформацію про найцікавіші локації з путівника, де є достовірні, цікаві й вичерпні про них відомості”, - зазначила автор ідеї та координатор проекту Наталя Гайструк.

Туристичний путівник “Вінниця. Путівник. Топ-10” укладений українською та англійською мовами для вітчизняних та іноземних туристів.

Фото: studway.com.ua

Видання містить найцікавіші культурні, архітектурні й історичні місця обласного центру, які стали окрасою міста – храм Пресвятої Діви Марії Ангельської, Миколаївська церква та Кафедральний собор Преображення Господнього, меморіальні музеї – Миколи Пирогова та Михайла Коцюбинського, Музей вінницького трамвая, а також історико-меморіальний комплекс пам’яті жертв нацизму та Вінницький обласний академічний український музично-драматичний театр імені Миколи Садовського. 

Фото: studway.com.ua

Нагадаємо, Київ очолив рейтинг найбюджетніших європейських міст для туристів.  

В Україну прийшов холодний атмосферний фронт

В Україну прийшов холодний атмосферний фронт

Повʼязані теми:

Наступна публікація