В Австрії для туристів створять обов'язковий "кодекс поведінки"

В Австрії для туристів створять обов'язковий "кодекс поведінки"

Фото: www.restaurantdeoase.nl

Таке рішення ухвалили у зв'язку зі смертю німецької туристки, яку затоптали корови.

В Австрії планують розробити юридично обов'язковий "кодекс поведінки" для туристів, які відвідують гірські пасовища. Таке рішення уряд ухвалив у зв'язку зі смертю німецької туристки, яку затоптали корови. Про повідомляє investing.com.

"Ми чітко викладемо в кодексі правила поведінки для людей, які відвідують гірські пасовища. Ми очікуємо, що якщо люди будуть дотримуватися цього кодексу поведінки, інцидентів не буде. Якщо хтось його не дотримуватиметься, він втратить можливість вимагати відшкодування збитків", - сказав канцлер Австрії Себастьян Курц.

Зазначається, що інцидент, який стався в Тіролі 2014 року, знову потрапив у заголовки національних газет після того, як у лютому 2019 року суд зобов'язав фермера-власника худоби виплатити сотні тисяч євро відшкодування сім'ї 45-річної загиблої.

Це викликало гнів фермерів і населення, бо жертва вигулювала собаку на повідку, прикріпленому до талії. Корови можуть атакувати, щоб захистити своїх телят, коли вони бачать собак, і мандрівникам рекомендується в таких випадках відпускати своїх собак, чого жінка не зробила.

Нагадаємо, мандрівникам пропонують пожити у найщасливішій країні в світі. 

Американці знімають міні-серіал про Чорнобиль

Американці знімають міні-серіал про Чорнобиль

 

Наступна публікація