Wizz Air відновив рейси між Києвом і Любліном

Wizz Air відновив рейси між Києвом і Любліном

Фото: Wizz Air

Рейси будуть здійснюватись двічі на тиждень щосереди і щонеділі.

Угорський лоукостер Wizz Air 30 червня 2019 року відновив виконання прямих рейсів Київ-Люблін, перерваних 24 жовтня 2018 року, повідомляє avianews.com

Рейси будуть здіснюватись з київського аеропорту "Жуляни" о 13:55 з прильотом до Любліна о 14:15. Літаки у зворотному напрямку з Любліна вилітають о 14:55 з прильотом до Києва у 17:05. Час у дорозі становить одну годину двадцять хвилин.

Мінімальні ціни на квитки стартують від 500 грн в один бік з урахуванням обов'язкових зборів і перевезення маленької ручної поклажі з габаритами до 40х30х20 див.

"Це невелике, але затишне місто може стати чудовим напрямкам для сімей з дітьми завдяки цікавим місцям і розвагам під відкритим небом — паркам Magiczne ogrody і Zoom Natury Recreation Park", - прокоментували в Wizz Air відновлення рейсів в Люблін.

Наразі маршрутна мережа лоукостера Wizz Air з Києва включає 30 напрямів. За даними Wizz Air, авіакомпанія за перші п'ять місяців 2019 року перевезла на українських маршрутах близько 900 тис. пасажирів, що майже у два рази перевищує показник аналогічний період торік.

Нагадаємо, Wizz Air анонсував 12 нових маршрутів з Кутаїсі та планує відкрити базу відкрити базу в аеропорту Львова

Повʼязані теми:

Наступна публікація