Нардеп Геращенко пояснив, чому в ресторані облизував язиком тарілку

Нардеп Геращенко пояснив, чому в ресторані облизував язиком тарілку

Фото: ТСН.ua

Політик це зробив під час зустрічі із заступником посла Японії.

Народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко прокоментував відео, на якому людина, схожа на нього, в ресторані бере тарілку і язиком вилизує її. Політик підтвердив, що то був справді він.

"У вересні цього року мене запросив на дружній обід заступник посла Японії в Україні, мій хороший знайомий, Мічіо Харада. Зустріч заступник посла Японії призначив в ресторані східної кухні "Бао". На зустрічі з японським дипломатом ми обговорили проблеми відновлення територіальної цілісності України, напрямки допомоги Японії в справі реформування правоохоронних органів нашої країни. Я люблю східну кухню. А одна страва була особливо смачною. Помітивши це, японський дипломат розповів, що в Японії, де не прийнято використовувати хліб для вимочування смачного соусу, вважається знаком особливої поваги до кухаря, коли тарілка після обіду залишається вичищеною до блиску. І в японській традиції це не вважається непристойним", - пояснив Геращенко.

Фото і відео зробив блогер Василь Крутчак. Через посередників відео потрапило до екс-заступника голови Адміністрації президента часів Януковича Андрія Портнова, який нині переховується поза межами України і який виклав це відео в соцмережі.

Фото: Vasyl Krutchak / Facebook

"Мені немає чого соромитися. Я поважаю традиції різних дружніх Україні націй. А Андрію Портнову рекомендую вивчати літературу про смачну і здорову їжу, про смаки і звичаї різних народів світу. З метою освіти Андрія Володимировича завтра ж вишлю йому в Москву за адресою вул. Луб'янка, 2, Головне управління Федеральної служби безпеки РФ, кілька таких книжок про смачну і здорову їжу. Ваш куратор вам їх передасть", - потролив Геращенко.

Установил оперативный контроль над депутатами Народного Фронта. В первой половине дня вроде ничего не украли - были заняты изысканным кушаньем.

Опубліковано Андреєм Портновим 8 грудня 2017 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація