Смачний ранок: вишукана каша з сирами на сніданок
Скільки не вигадуй варіантів сніданку, каша все одно залишиться найоптимальнішою стравою.

Кашу - традиційний український суперфуд - незаслужено обходять увагою. Виною тому дитячі спогади про слизькій манки в школі або гречка з молоком в університетській їдальні. Але це прекрасно збалансована страва, поживна, смачна і надзвичайно корисна. А завдяки багатому вибору всіляких круп, каші просто не здатні набриднути. Головне, готувати їх зі знанням справи.
Рисова каша "Чотири сири"
Інгредієнти
рис довгий - 50-60 г
молоко кокосове - 150 г
цукор, сіль - за смаком
сир Дорблю - 15 г
сир Пармезан - 20 г
сир Гауда - 10 г
вершковий сир - 10 г
Покроковий рецепт
Крок 1: відварюємо рис до готовності, зливаємо рідину. Потім в рис вводимо кокосове молоко і доводимо до кипіння.
Крок 2: додаємо натерті на тертці сири - дорблю, гауду, пармезан, вершковий.
Крок 3: доводимо до смаку сіллю і цукром. Посипаємо тертим сиром.