У Британії з'явилась собака-гіпнотизер, яка за секунду може ввести у транс

У Британії з'явилась собака-гіпнотизер, яка за секунду може ввести у транс

Німецький шпіц легко вводить людей у транс / Фото: Daily Mail

У мережі з'явилось відео, на якому невеличкий песик "присипає" людей одним лише поглядом.

Чотирирічний німецький шпіц на ім'я Принцеса виступає з власним гіпнотичним шоу у Британії - про це повідомляє сайт ресурсу Daily Mail Online. Хазяйка чудо-тварини, Христина Леннон, стверджує, що її улюбленець здатен за кілька секунд  змусити людину заснути.  Секрет полягає у дивовижному погляді собаки. "Дехто навіть думає, що це лялька, а не пес", - каже пані Леннон.

Сама жінка також займається гіпнозом і вважає, що всі собаки у тій чи іншій мірі мають гіпнотичні здібності. Проте жінка зазначає, що розвинути такі "уміння" вдіється не кожній тварині. Багато у чому це залежить від того, як виховувати та тренувати песика. Принцеса на диво спокійна та витримана. Можливо це і стало причиною того, що у неї відкрився талант до гіпнозу.

Собачий психолог Стен Равлінсон вважає, що Принцеса дійсно може заспокійливо впливати на аудиторію та розслабляти глядачів. Проте, на його думку, у стан трансу людей  вводить все ж пані Леннон, яка теж перебуває на сцені під час шоу. "Багато людей скептично ставиться до нашого шоу, але лише до тих пір, поки не побачать все на власні очі", - говорить хазяйка Принцеси.

Принцеса – не перший песик-гіпнотизер. Христина Леннон є племінницею Хью Ленона – чоловіка, який у далекому 1989 році заснував це шоу. Тоді з ним виступав чорний лабрадор Оскар. Чоловік випадково на одному з виступів помітив, що собака ввів у транс одну з глядачів, ще до того, як сам розпочав шоу. Виступи зазнали змін та основною діючою особою став собака. Проте кілька років тому через проблеми зі здоров'ям Хью змушений був покинути виступи. Його племінниця Христина, яка раніше вже допомагала дядьку з освітленням та музичним супроводом перейняла естафету та продовжила родинну справу. Зараз Христина та Принцеса перебувають у турі по Британським університетам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація