Сьогодні в США велике й улюблене свято, до якого зазвичай готують традиційні американські страви
Легендарні американські оладки від наших українських відрізняються тим, що вони більш пухкі, їх можна викласти купою і між шарами полити маслом та сиропом.
Американські панкейки
Інгредієнти
1 яйце
щіпка солі
1 пакетик ванільного цукру
125 г борошна
125 мл молока
2 ст. л. цукру
олія для смаження
Покроковий рецепт
Крок 1: яйце поділити. Білок із сіллю та ванільним цукром збити. Жовток збити з цукром та молоком, потрохи додавати муку і збивати.
Крок 2: акуратно вмішати вручну (не міксером) білок до жовтків, щоб отримати пухке тісто.
Крок 3: розігріти трішки олії в тефлоновій сковорідці і посмажити панкейки по 2-3 штуки на середньому вогні з обидвох боків до золотистого кольору.
Крок 4: під час подавання поливати топленим маслом і ягідним сиропом.