IdrisKa tour не платить за рейси до Іспанії від 10 серпня - авіакомпанія "Дарт"

IdrisKa tour не платить за рейси до Іспанії від 10 серпня - авіакомпанія "Дарт"

Фото: УНІАН

Авіаперевізник стягуватиме борги через суд.

Авіакомпанія "Дарт", яка сьогодні відмовилась перевозити клієнтів в Іспанію через відсутність оплати за послугу з боку туроператора, спростовує звинувачення IdrisKa tour

Про це ТСН.ua заявили в компанії-перевізнику. 

"Можна тільки спитати, чому туроператор IdrisKa tour не оплачує рейси, починаючи з 10 серпня 2017 року. Авіакомпанія, захищаючи інтереси наших співгромадян, всі ці рейси здійснювала за свій рахунок у борг IdrisKa tour", - наголосили в авіакомпанії "Дарт".

Зокрема, рейси до Аліканте здійснювали щосуботи. Польоти до Малаги і Тенерифе здійснювались 10, 21 і 31 серпня. "Тому, рейси неоплачені і відповідно ті, які мали ще бути, вони теж неоплачені. Сума недоотриманих грошей несумісна. Поки авіакомпанія могла, літала в борг. Зрозуміло, що будемо судитися. Ті квитки, які були придбані, і їх треба повертати. IdrisKa tour і ми повинні їх повертати", - заявив авіаперевізник.

Нагадаємо, більше сотні клієнтів IdrisKa tour не змогли відправитися на іспанські курорти через несплату грошей авіакомпанії "Дарт". Згодом, генеральний директор туроператора Олена Субботіна повідомила, що компанія не є банкрутом. Субботіна звинуватила авіаперевізника в спробу призвести до краху оператора.  

"Немає IdrisKa tour - нікому буде з ними судитися. Адже подібна ситуація повторюється вже другий раз за цей сезон. І тим не менш, думаючи в першу чергу про людей, що збиралися сьогодні відправитися в подорож, з 8 ранку все керівництво IdrisKa tour було в офісі компанії-перевізника, намагаючись переконати їх не порушувати домовленості і не ставити під удар пасажирів. Але нове керівництво партнера-перевізника (яке нібито "не в курсі" домовленостей з заміненим посеред сезону попереднім директором) не пішло на зустріч", - повідомила Субботіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація