Бойовики пішли в наступ з трьох сторін в Пісках

Бойовики пішли в наступ з трьох сторін в Пісках

Близько 11 вечора бойовики пішли у наступ

Важко поранений боєць українського батальйону.

У селищі Піски поблизу Донецького аеропорту знову розпочався бій – бойовики пішли у наступ. Про це пише у своєму Facebook заступник комбата добровольчого батальйону "ОУН" Борис Гуменюк.

За словами бійця, бойовики атакують з трьох сторін, використовуючи міномети, артилерію та стрілецьку зброю. Важке поранення отримав боєць з позивним "Білий", його рятують побратими.

 
публикация Бориса Гуменюка.

Як відомо, напередодні у Пісках внаслідок атаки бойовиків загинули шестеро бійців. Про це повідомив командир "Азову" Андрій Білецький. За його даними, поранені ще три бійці. У штабі Антитерористичної операції також вважають, що за останню добу ситуація на Сході значно погіршилася. Поки що озвучують про втрати трьох військових під час нападу терористів на Піски. По інших, кажуть, ситуація уточнюється.

Водночас українські прикордонники перейшли на посилений режим охорони наших східних рубежів. У районі Маріуполя всі блокпости, окрім Гнутового, закриті для пропуску громадян. Називають це тимчасовим заходом, щоб унеможливити проникнення терористичних груп на українську територію.

За останню добу ситуація на Сході значно погіршилася

За останню добу ситуація на Сході значно погіршилася

Повʼязані теми:

Наступна публікація