Керівника спецрозслідувань ГПУ не допустили до атестації та можуть звільнити

Керівника спецрозслідувань ГПУ не допустили до атестації та можуть звільнити

Фото: УНІАН

Управління Горбатюка зараз займається справами Євромайдану

Керівника управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка не допустили до атестації, яка проводиться в рамках реформування відомства.

Про це 18 жовтня theБабелю повідомив сам Горбатюк.

Керівник розповів, що він відмовився подавати заяву встановленого зразка на переатестацію. За його словами, він подав рапорт і дві заяви. "Одна про переведення, одна про неможливість подання заяви встановленого зразка і виконання порядку", — пояснив Горбатюк.

"Не допустять (до атестації) точно. Але зроблю все можливе, щоб ця реформа в такому вигляді не йшла. А звільнять? Вчора, сьогодні забоялись. Як буде в понеділок — не знаю", — додав Горбатюк.

Керівник спецрозслідувань пояснив, що з його управління вже звільнили чотирьох працівників з тієї ж причини. Неправильну заяву також написав старший прокурор спецрозслідувань ГПУ Олексій Донський.

Нагадаємо, у вересні Рябошапка звільнив призначеного минулого місяця головного прокурора Харківщини.

Раніше генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив прокурорів трьох областей- Донецької, Полтавської та Чернігівської областей.

До цього Руслан Рябошапка також звільнив прокурорів у чотирьох регіонах: у Вінницькій, Житомирській, Одеській та Черкаській областях.

Крім того, 6 вересня Руслан Рябошапка підписав накази про звільнення з посад прокурорів восьми областей. Це, зокрема, прокурори Волинської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Рівненської, Сумської та Тернопільської областей. 

Прокурора Запорізької області офіційно звільнено з посади 10 вересня.

У "Право на владу" Руслан Рябошапка розповів про пріоритетні завдання на посаді генпрокурора  

У "Право на владу" Руслан Рябошапка розповів про пріоритетні завдання на посаді генпрокурора  

Повʼязані теми:

Наступна публікація