Луценко повідомив про 12 затриманих "тітушок" у Дніпрі

Луценко повідомив про 12 затриманих "тітушок" у Дніпрі

Фото: УНІАН

Раніше очільник міста Борис Філатов стверджував, що більшість молодиків відпустили.

У Дніпрі в райвідділі поліції перебуває 12 "тітушок", які брали участь у сутичках із ветеранами АТО під час Дня перемоги над нацизмом.

Про це повідомив очільник Генпрокуратури Юрій Луценко у Facebook.

"Одному вже вручено підозру. Іншим це зроблять у відведені законом 72 години", - відповів він меру міста Борису Філатову, який стверджував, що всіх затриманих, крім одного молодика, який побив депутата облради Влада Бородіна, відпустили. 

Також генпрокурор передбачає, що кількість затриманих збільшиться.

"Час іде, слідство працює. Не виключаю, що буде ще більше", - написав він.

Співпрацю дніпровських поліцейських з тітушками Юрій Луценко назвав ганебною

Співпрацю дніпровських поліцейських з тітушками Юрій Луценко назвав ганебною

Нагадаємо, 9 травня в Дніпрі сталася бійка між молодиками спортивної статури та ветеранами АТО: усе це відбувалося на очах у поліції. Конфлікт через заборонену символіку виник спочатку з соціалістами і загострився після того, як колоною рушили представники "Опозиційного блоку". Невідомі розпилили сльозогінний газ. А потім у бійку вступив супровід народного депутата Олександра Вілкула - у всіх були однакові помаранчеві наклейки на одязі. Українські активісти стверджують, що працівники поліції допомагали бити їх разом з "тітушками".

Після сутичок очільник МВС Арсен Аваков підписав наказ про звільнення з посад начальника управління поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, начальника міського управління поліції Дніпра полковника Андрія Бідила й відповідних заступників щодо забезпечення громадської безпеки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація